Ring til os på:​

DLK HAR

hoursDøgnservice

Donkraft til værksteder sælges, serviceres og efterses​

Hos Dansk Lift og Kompressor ApS i Holmegaard kan du købe en ny donkraft til dit autoværksted eller anden virksomhed. Vi sælger og monterer samt servicere og reparerer donkrafte på hele Sjælland herunder i København. Vi kan også tilbyde de lovpligtige sikkerheds- og driftseftersyn samt forebyggende vedligeholdelse og reparationer af din donkraft.

Vedligehold din donkraft med en fast serviceaftale

Vi har stor erfaring med salg, eftersyn, service og reparation af donkrafte. Vi kommer også gerne ud for at montere din donkraft, hvis det er nødvendigt. Vi udfører endvidere de lovpligtige sikkerheds- og driftseftersyn samt reparation af andre mærker end dem, som vi forhandler. Vi kan for eksempel tilbyde en fast serviceaftale.

Vi fører donkrafte fra en række forskellige producenter såsom

  • AC
  • Compac
  • Anden donkraft​

​Vores serviceteknikere og ørige medarbejdere holder sig løbende opdateret med nye ting i brancherne og inden for uddannelserne. Samtidig har moderne værktøj og teknologi den højeste prioritet. Dermed kan vi altid yde et effektivt og korrekt arbejde for kunderne.

Vi er også altid klar til at give den bedste rådgivning og vejledning, så du kan være tryg ved at træffe det rette valg. Samtidig kan vi drøfte dine ønsker og forventninger.

Få et uforpligtende tilbud her

Du er altid velkommen til at få høre mere om vores udstyr og ydelser. Vi udarbejde gerne et uforpligtende tilbud på en serviceaftale, ligesom vi gerne sende en pris på en ny donkraft. Du kan ringe på telefon 70 22 24 40 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til pl@dlkaps.dk.

​SamarbejdspartnerE

Du kan nemt booke et drifteftersyn eller en serviceteknikker i formularen til højre. Du skal blot udfylde hvad din specifike opgave drejer sig om, så svarer vi dig så hurtigt vi kan.

- Du kan også vælge at vi ringer dig op. ​

DLK har døgnservice – Henvendelse til Per Lucassen

Mobil.: 40 28 24 40

Book dit drifteftersyn eller book en servicetekniker her​

 
 
Hvad drejer det sig om? *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Eksisteret siden 2001

- Døgnservice

- Dækker Sjælland, Øerne og Fyn (Jylland efter aftale)

​Hvem er vi?

​​Dansk Lift & Kompressor ApS

CVR: 30553934

Kontakt os

Telefon: 70 22 24 40 / 40 28 24 40

E-mail: pl@dlkaps.dk

Leveringsadresse

Partnere

Leasing Fyn

Advokatgruppen